REALESTATETV.GR
Image default
REAL NEWSΒΙΝΤΕΟΕΛΛΑΔΑΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

DREAM HOUSE PROPERTIES ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Προσθήκη οικίας σε Airbnb

Η καταχώρηση της οικίας σε Airbnb παίζει τον σημαντικότερο ρόλο στην επιλογή του επισκέπτη. Από την επαγγελματική φωτογράφιση, μέχρι την σύνταξη κειμένων. Τα κάνουμε όλα για εσάς.

Έλεγχος & Προετοιμασία

Μπορεί στο Airbnb να γνωρίζουμε τους επισκέπτες μας πολύ πριν έρθουν στην οικία μας, αλλά ένας τελευταίος έλεγχος πρέπει να πραγματοποιηθεί. Επιπλέον καθαρίζουμε την οικία, προκειμένου να είναι έτοιμη για τους επόμενους επισκέπτες.

Η άφιξη και η αποχώρηση των επισκεπτών

Η αρχή της φιλοξενίας ξεκινά με το καλωσόρισμα. Εμείς αναλαμβάνουμε να μεταφέρουμε τους επισκέπτες στην οικία, να ελέγξουμε το σπίτι κατά την αποχώρηση τους και να το ετοιμάσουμε για τους επόμενους. Όλα αυτά – stress free.

Στόχος για άριστες βαθμολογίες

Οι επισκέπτες έχουν απαιτήσεις καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής τους στην οικία σας. Εμείς απαντάμε σε όλες τις ερωτήσεις τους και καλύπτουμε όλες τις ανάγκες τους με σκοπό την 5* βαθμολόγια από αυτούς

Σκέφτεστε να ενοικιάσετε το σπίτι σας στην Airbnb; Αποκτήστε τη φροντίδα και την καθοδήγηση που σας αξίζει με την Dreamhouse. Μην αφήνετε το σπίτι σας ανεκμετάλλευτο, αλλά μετατρέψτε το σε σταθερή πηγή εισοδήματος. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα! 📞: +30 2752 0 27522  (GR) | 0016472919944 (Viber & WhatsApp) 📧: contact@dreamhouseproperties.gr 🌐www.dreamhouseproperties.gr

info:Contact us: contact@dreamhouseproperties.gr

Related posts

Οικόπεδα: Με φυλάκιση και “τσουχτερά” πρόστιμα κινδυνεύουν οι ιδιοκτήτες 

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Ακίνητα: Στροφή αγοραστών και ενοικιαστών στις πράσινες κατοικίες

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Νέο πολεοδομικό νομοσχέδιο -Αυθαίρετα: Kατεδαφίσεις “εξπρές”

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Leave a Comment